DEFENSEM EL MODEL DE MENJADOR

Com ja es va informar al full d’activitats de menjador que acompanyava el menú d’aquest mes de desembre, hi ha molt enrenou al voltant del Decret de Menjadors que està preparant el Departament d’Ensenyament i que, bàsicament, aparta les AMPA de la gestió directa o indirecta del servei de menjador per obrir les portes a les grans empreses a través de la contractació pública. Sabíeu que els menjadors escolars generen uns 2,5 milions d’euros al dia de negoci? (font: https://www.ara.cat/societat/Educacio-prorroga-menjadors-aplicara-definitiva_0_2141785943.html)

Per aquest motiu, arreu de Catalunya s’estan presentant mocions als ajuntaments per tal que el màxim de consistoris demanin al Govern que s’aturi la redacció del decret i es busqui una via perquè les AMPA puguin seguir gestionant els menjadors. Precisament aquest dijous 20 de desembre es presenta la moció a l’Ajuntament de Manresa. Per això us convidem a assistir al Ple: per donar suport a la iniciativa, perquè el nostre menjador funciona i els canvis proposats perjudiquen clarament el nostre concepte de menjador, que tants esforços ha requerit. Necessitem ser el màxim de persones! El Ple és a les 19 hores i la moció es presentarà dels primers punts (un cop s’hagi fet la votació, es pot marxar).

Entre tots i totes, defensem el nostre model de menjador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>