NOMS DE LES CLASSES DELS OFICIS

Ja hem començat el curs amb molta il·lusió!!!

Enguany el tema dels noms de les classes està relacionat amb els oficis, i després de parlar amb els infants cada classe ha triat el seu nom.

Voleu saber qui som…??? Doncs som-hi!!!

P3 A: VETERINARIS I VETERINÀRIES

P3 B: GRANGERS I GRANGERES

P4 A: BOMBERS I BOMBERES

P4 B: CUINERS I CUINERES

P5 A: METGES I METGESSES

P5 B: PASTISSERS I PASTISSERES

1R A: PINTORS I PINTORES

1R B: MECÀNICS I MECÀNIQUES

1R C: TERRISSAIRES

2N A: JOIERS I JOIERES

2N B: MODISTES I SASTRES

2N C: PICAPEDRERS I PICAPEDRERES

3R A: DJ’S

3R B: BIÒLEGS I BIÒLOGUES MARINS

3R C: ENGINYERS I ENGINYERES DE ROBOTS

4T A: POLÍCIES (FBI)

4T B: YOUTUBERS

4T C: CANTANTS

5È A: FOTÒGRAFS I FOTÒGRAFES

5È B: CIENTÍFICS I CIENTÍFIQUES

5È C: DIBUIXANTS

6È A: DETECTIUS

6È B: HACKERS

6È C: INFLUENCERS

 

BON INICI DE CURS 20-21

L’equip de mestres del Puigberenguer ja estem a l’escola, preparant el nou curs i una benvinguda per als nostres alumnes…

Tenim moltes ganes de retrobar-nos i per això estem elaborant la nostra recepta màgica… !

INICI DEL CURS 2019-2020 | Com a Casa Menjadors Escolars

 

Sabem que serà un curs diferent però això no ens ha de fer perdre la il·lusió i el somriure a tots plegats.  Us esperem amb moltes ganes!!!

 

INICI DE CURS 20-21

A continuació, podeu consultar la infografia amb les informacions més rellevants a tenir en compte pel proper curs, seguint sempre les darreres recomanacions del Departament d’Educació i del Dept. de Salut.

Us recomanem estigueu al cas, a través de la pàgina web, de les novetats que es puguin produir.

 

#JOEMQUEDOACASA: L’ESCOLA US DESITJA BONES VACANCES A TOTHOM!

Aquest curs, dedicat a les Dones en la Història, vam començar-lo omplint amb gomets de colors el mural d’inici de curs ja que, per a nosaltres, l’escola és com un full en blanc on cadascú hi posa el seu punt de color i precisament, aquest temps tan especial que ara acabem, hem vist com les llars d’arreu s’omplien de l’arc de Sant Martí, plens d’esperança que tot aniria bé.

És així com, a continuació us convidem a gaudir d’aquest vídeo de la creació conjunta del mural on, d’una forma màgica, els punts de color inicial, esdevindran els colors del primer arc de Sant Martí del curs 20-21.

BONES VACANCES A TOTHOM!

#JOEMQUEDOACASA: LA BIBLIOTECA ENS RECOMANA…

Durant les llargues setmanes de confinament, des de la Comissió de Biblioteca hem intentat acompanyar-vos i animar-vos a confiar en la lectura com a bona companya d’estones, on l’activitat quotidiana se’ns ha capgirat com un mitjó. I ara que aquesta quotidianitat torna a fer-se present, no volem que l’oblideu, a ella: a la lectura. 

Amb tota la nostra estima i afecte, us fem arribar unes recomanacions de lectura, adreçades a les diferents edats de les nenes i els nens, perquè ara que Llibreries i Biblioteques obren ja les seves portes, us animeu a llegir aquestes novetats. 

Us desitgem un estiu ple de lectura i d’esperança renovada!

RECOMANACIONS ESTIU 2020 EDUCACIÓ INFANTIL- CICLE INICIAL

RECOMANACIONS ESTIU 2020 CICLE MITJÀ – CICLE SUPERIOR.docx 

#JOEMQUEDOACASA: L’ESCOLA PUIGBERENGUER A WEBINAR

L’escola Puigberenguer ha participat en el programa de Webinar de Claustre Obert.

Claustre obert és un nou espai que dóna veu a la comunitat educativa de centres de tot el territori català per a compartir les respostes educatives que s’estan donant en aquest escenari extraordinari que estem vivint, en línia amb el Pla d’acció de Centres educatius en línia.

Poder explicar la nostra experiència ens ha fet reflexionar sobre tota la nostra pràctica educativa, posant el focus en l’agraïment en tota la comunitat (alumnes i famílies especialment) i en els aspectes que cal millorar. Alhora, el fet de compartir, ens ajuda a fer xarxa i a seguir aprenent dels companys dels altres centres que també exposen les seves respostes educatives en aquest confinament.

MOLTES GRÀCIES per deixar-nos créixer al vostre costat!

#JOEMQUEDOACASA: UN VIATGE AMB PARADA INESPERADA

Seguint amb el balanç del que ha estat aquest curs … vam començar 5è amb la idea d’un llarg viatge que havia de ser molt especial: ple d’aprenentatges, de nous amics, experiències, etc. però … vet-ho aquí que el confinament ens va aturar part d’aquests propòsits … tot i que no hem deixat de treballar i gaudir, aprenent i creixent. Mostra de tot això és el vídeo que us deixem com a record d’aquest 5è tan diferent.

#JOEMQUEDOACASA: LA REVISTA D’UN CURS INOBLIDABLE

Al llarg de tot aquest confinament, els alumnes de 5è han estat treballant de forma interdisciplinar, les matèries que haurien fet a l’escola presencialment. Una d’elles, la llengua, mitjançant textos en format diversos. 

Fent un repàs del que ha estat aquest curs tan inesperat, vam demanar als nois i noies de 5è que fessin un article sobre un moment especial d’aquest curs. A continuació teniu la revista, com a resultat de tot això, des de l’inici de curs fins a l’arribada del confinament. Així com també, tot el que d’alguna manera hem deixat de fer o bé, hem adaptat a les circumstàncies “confinades”: la Cantània, el Ball de Dimonis … Gaudiu de la lectura!

 

#JOEMQUEDOACASA: ELS ALUMNES DE SISÈ S’ACOMIADEN DEL PUIGBERENGUER

Com cada any, els alumnes de sisè elaborem el nostre estimat mural de comiat de l’escola.

En aquesta ocasió, no l’hem pogut fer, però sí que hem fet el nostre comiat de forma virtual.

Ens estimem molt la nostra escola que ens ha acompanyat durant tants i tants dies. On hem après tantes coses i hem gaudit de molts bons moments. És per això que tenim moltes ganes de compartir els nostres pensaments amb tots vosaltres.

Escola Puigberenguer, gràcies per tot.

Et trobarem molt a faltar!

Els alumnes de sisè

 

 

 

#JOEMQUEDOACASA: RECOMANACIONS DE GRUPS MUSICALS CATALANS

Una de les activitats proposades al classroom i drive de Cicle Superior de les darreres setmanes ha estat fer un treball de descoberta sobre GRUPS DE MÚSICA CATALANS i/o alguns CANTAUTORS.

Com a resultat final, hem pogut elaborar el Padlet “QUINA CANÇÓ ENS RECOMANES?” on trobem una selecció de les cançons que han escollit els nois i noies, de quin grup són i perquè han triat aquestes i no, unes altres.

Segur que moltes les coneixien, però probablement, també els haurà ajudar a descobrir algun grup i cançó que abans no havien escoltat.

I ara, si cliqueu al Padlet, podreu gaudir de la música que tan sovint ens ha acompanyat durant aquest temps de confinament. Quina és la vostra cançó?

#JOEMQUEDOACASA: ELS DE CM HEM FET COLÒNIES!

Els dies 27, 28 i 29 de maig, els nens i nenes de 3r i 4t haviem d’anar de colònies a Calafell.

Com que ens feia tanta il·lusió i ho enyoravem, vam fer unes colònies confinades i vam preparar moltes activitats divertides i lúdiques per a fer des de casa.

Per exemple, vam fer un meet al vepre per simular un dels vespres que estem a la casa de colònies, on tots anavem amb pijama, sac de dormir  i lot. També vam fer un castell de sorra, amb els materials que teniem per casa. Vam fer una llista dels nostres Hits musicals i vam fer i escriure la recepta que més ens agrada.

Aquí en podreu veure unes quantes fotos i el recull de receptes que van fer les i els de quart.

#JOEMQUEDOACASA: LES TITELLES DEL NOSTRE BALL DE DIMONIS

Dissabte passat era la Festa de Primavera de l’escola i els infants i mestres de 5è, l’esperàvem amb il•lusió per poder fer el tradicional Ball de Dimonis.
Davant d’aquesta situació tan poc normal, vam buscar una alternativa … crear uns dimoniets per poder fer un ball de dimonis virtual, a l’espera de veure si en algun moment podem fer el real. Amb la música animada que ens acompanya cada any, desitgem gaudiu d’aquesta recreació virtual d’una festa tan nostra i tan esperada! Visca la Festa de Primavera!

 

 

#JOEMQUEDOACASA: EL BALL DEL DRAC

Davant d’aquesta situació tan poc normal, els alumnes i les alumnes de sisè no hem perdut la il·lusió en participar en tot allò que hi tenim un paper principal.

I és clar, què seria de la Festea de Primavera sense nosaltres?

És per això que ens hem ben equipat, hem agafat uns botafocs molt especials, uns mocadors ben vermells i… ens hem posat a ballar!

Sí… no ha estat el mateix, però durant l’estona que ho hem fet… ens ho hem passat d’allò més divertit! I com sempre, el resultat del treball en equip és genial!

Aquí teniu el nostre Ball del Drac “confinat”! Esperem que us agradi!

Els alumnes i les alumnes de sisè

#JOEMQUEDOACASA: LA VIDA A LES NOSTRES MANS

Una de les darreres propostes de plàstica que féiem als alumnes de 5è va ser, plasmar en les seves mans, tot allò que els defineix. Per això, el títol de l’activitat: la vida a les nostres mans. Cadascú, a través del color, de dibuixos o d’imatges retallades, ha volgut reflectir com és ell o ella.  Com podeu veure, tots junts formen un mosaic divers i ric en molts colors.