P4 us ensenya la seva classe

Hola famílies de P4! 

Enguany està sent un curs ben diferent amb la incertesa de què passarà. Però nosaltres a l’aula volem viure el present i des del primer moment que ens vam trobar el passat 14 de setembre ens vam adonar que semblava que no havien passat tants mesos. Els somriures, la il·lusió, les ganes d’explicar coses, de trobar-se amb els companys i companyes, d’ensenyar les motxilles, les ampolles d’aigua… Efectivament, vam obrir les portes de la classe i van entrar les ganes d’engegar un curs diferent però ple de projectes, d’aprenentatges i de moltes coses per descobrir i viure plegats.

Aquest curs, famílies, us trobem a faltar. El contacte amb vosaltres és molt important i enguany ni una visita a la classe hem pogut fer. És per això que hem volgut fer un petit recorregut per l’aula, perquè us feu una idea de tot el que troben els nens i nenes de la classe de Pirates i Sirenes i la classe dels Dofins cada matí quan arriben a l’escola.

A mida que anem introduint novetats a l’aula us les farem arribar el més aviat possible. Us convidem també a preguntar als vostres fills i filles, que segur que us podran explicar moltes coses que fem a l’aula.

Una abraçada molt forta.

Rosa i Imma

Tutores de P4.     

1 comentari

  1. Monica

    Gràcies per aquest recorregut! L’Alex ha estat molt emocionat explicant tot! Us ha quedat una classe molt bonica i a la canalla se’ls veu molt bé! Ànims per continuar reinventant-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>