6è. SORTIDA A CAN NEGRE

Sortida Can Negre

Els alumnes de 6è hem anat de sortida a Can Negre per realitzar tallers de l’Edat Mitjana. Cada grup ha pogut aprofundir en un aspecte d’aquesta època. Ara els nostres reporters de 6è us ho explicaran amb més  detall:

  • 6è A: Ens vam dividir en dos grups, mig grup va anar a l’església, hi allà ens van  explicar coses sobre l’edat mitjana. Després vam anar a jugar a un joc de l’oca. Mentrestant l’altre mig grup feien un escut amb pintura amb pols, ou i aigua.
  • 6è B: Quan vam anar, el primer que vam fer va ser dividir-nos en dos grups, un dels grups a anar a la església i ens van explicar coses de l’edat mitjana. L’altre grup va fer un taller de cistelleria que consistia en fer un cistell a mà des de l’inici utilitzant vímet.
  • 6è C: Mig grup a anat a l’església i ens han explicat coses de l’edat mitjana, després hem jugat a un joc de l’oca que es deia “el joc dels mals usos”, que consistia en que depèn en la casella on caiguis has de donar-li una peça de menjar o tributs al rei. Un altre grup ha anat a fer un taller d’escriptura amb tinta, ploma i pinzells com si fóssim escrivans de l’època.

Primera sortida fora de l’escola superada!

6è. Sortida a Can Negre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>