Intercicle Ramon Llull

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aquest curs del 11 al 15 d’abril, els alumnes de P3 a 2n hem fet activitats Intercicles. Durant aquesta setmana hem fet grups formats per nens i nenes de totes les classes i hem aprofitat per treballar la figura de Ramon Llull.

Ha estat una experiència molt enriquidora on els petits hem pogut aprendre dels grans i els grans dels petits.

Hem fet 5 tallers:

  • Taller d’Experimentació: Ramon Llull va escriure sobre l’alquímia (Llibre de les meravelles). L’alquímia era una doctrina i un estudi especulatiu que pretenia explicar com una substància es podia transformar en una altra. Nosaltres hem volgut experimentar amb els plans inclinats.
  • Taller de Llengua: L’obra de Ramon Llull és la més extensa d’un autor medieval, va escriure més de 240 obres. Els autors medievals escrivien la seva obra a mà i feien unes lletres molt decorades. Intentem fer lletres decorades amb el nostre nom.
  • Taller de Plàstica: Va escriure el “Llibre de les bèsties”, on els protagonistas són animals. Al taller de plàstica inventarem animals estranys.
  • Taller Move your body: Ramon Llull sabia moltes llengües… nosaltres també.
  • Taller d’orientació: Va ser missioner i va viatjar per Europa, nord d’Àfrica i Àsia Menor, havia de saber orientar-se per arribar als llocs on volia anar. Nosaltres hem fet jocs d’orientació al nostre pati.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>