ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR VISITEN EL MUSEU DE LA VIDA RURAL

Els alumnes de cicle superior de l’Escola Martí Poch van visitar les instal·lacions del Museu de la Vida Rural per realitzar el Taller educatiu Bategant Aigua.  

Durant el taller van fer una mirada retrospectiva per analitzar els diferents usos i la importància que té l’aigua en els nostres avantpassat fins el dia d’avui. 

També van prendre consciència que actualment estem rodejats d’aigua i que malauradament, avui en dia, hi ha humans que tenen dificultats per accedir a l’ús potable de l’aigua. A partir d’analitzar els ODS i com a punt de partida de l’emergència climàtica van poder descobrir la importància de les nostres accions per a mantenir aquest bé escàs en la resta del món. 

Un fet tan normal per nosaltres, com pot ser obrir una aixeta i que en surti aigua, cal gaudir-lo i valorar-lo ja que no totes les persones que viuen en aquest món hi tenen accés. 

L’aigua és molt present a la nostra vida, de fet, bona part del nostre cos és aigua, com també els aliments, els productes que utilitzem etc. Tots som aigua i en aigua ens tornem, i aquest cicle de l’aigua és igual d’important que el cicle de la vida.  

També vam poder observar que la naturalesa, i més concretament l’aigua, de vegades ens juga una mala passada com ho corrobora l’última riuada del Riu Francolí. La naturalesa ens està avisant de la seva magnitud! Estimem l’aigua i apreciem-la! 

Per acabar, vam realitzar una activitat plàstica amb l’ús de l’aigua com a material per a dibuixar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>