MOSTRA DE LES ACTIVITATS DEL CONFINAMENT DE 2n

Ja som al 3r trimestre! Aquestes són les primeres fotos que ens heu enviat tot just tornant de Setmana Santa. Anem recollint activitats de tot tipus, des de botigues i plastilina a petites investigacions i tallers de cuina i costura. I com no! El moment més relaxat del dia, la lectura en família!

 

Dimarts 7 d’abril

Continuem rebent fotografies de les activitats que heu anat fent fins ara. Ja sou grans experts i expertes en comprar i vendre! L’Ainhoa, la Giulia i l’Ona ens ensenyen les seves botigues, amb els preus als articles que hi venen, i fins i tot una caixa amb diners! La Noa ha practicat molt amb les mesures; l’Alex és tot geni resolent enigmes i l’Aleix i el José ens ensenyen de quin animal de Les Roques Blaves han fet la fitxa tècnica. La Raquel fins i tot té temps de fer alguna manualitat, i el Yaser s’ho ha passat d’allò més bé fent la plastilina. Seguiu així nens i nenes de 2n! Esperem més notícies vostres!

Divendres 3 d’abril

Aquesta setmana hem tingut notícies de molts de vosaltres. Estem molt contentes de saber que esteu bé!

L’Alma, l’Edgar, l’Erik, la Jiaxin, la Daniela, la Laia , la Giulia i el Marcos C. ens han explicat que estan fent moltes de les activitats que us hem proposat i que els agraden molt.

Us deixem les fotografies que ens heu fet arribar i us animem a enviar-ne més!

 

Diumenge 29 de març

Als nens i nenes de segon res els atura!. Aquesta setmana l’Ainhoa i la Martina han compartit amb tots nosaltres una imatge i un dibuix del que han fet aquests dies de confinament a casa. L’Albert i el Hans ens han escrit unes cartes molt boniques que també ens han fet molta il·lusió. Animeu-vos i feu-nos arribar més imatges i dibuixos! Segur que com més compartim, més a prop ens sentirem els uns dels altres! Una abraçada ben forta!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>