Torna la jugateca ambiental a Badia!

Us informem que aquest diumenge comença la jugateca ambiental al Parc Joan Oliver. L’horari és d’11:30h-14h cada diumenge fins al 28 de novembre, podeu veure la informació al cartell adjunt. A més de les activitats, podreu trobar el servei de préstec bicikits. Aquest consisteix que les persones que vagin amb bicicleta, puguin fer retocs d’aquesta in situ amb el material proporcionat. 

Així mateix, us fem un petit resum de l’activitat que es portarà a terme el diumenge amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a la qual l’ajuntament està adherit.

Activitat Pedalem pel clima (horari 10:30h-13:30h)

És un taller per sensibilitzar sobre el canvi climàtic i promoure pràctiques de mobilitat sostenible com l’ús de la bicicleta. El taller consta de dues bicicletes estàtiques generadores d’energia connectades a un panell interactiu. El panell disposa de dues tires LED que s’aniran encenent a mesura que les persones participants pedalen amb la bicicleta. Cada tira de bombetes LED disposa de dos indicadors: distància recorreguda en kilòmetres i kilograms de diòxid de carboni estalviats per cada kilòmetre recorregut en bicicleta en lloc de fer-ho amb un vehicle contaminant. En el centre del panell hi ha dues pantalles lluminoses que comptabilitzen els kilòmetres recorreguts per totes les persones participants que han pedalat durant el taller i el total de kilograms de diòxid de carboni estalviats.

Els objectius del taller són:

  • Mostrar els beneficis del transport en bicicleta, en contraposició al vehicle privat motoritzat, incidint en aspectes com la qualitat de vida a les ciutats, la salut, la contaminació atmosfèrica i la lluita contra el canvi climàtic.
  • Promoure l’ús de la bicicleta com a alternativa a l’ús del vehicle motoritzat per a desplaçaments curts.
  • Sensibilitzar els i les participants sobre l’esforç que suposa produir energia i la necessitat de fer-ne un ús eficient i d’aplicar mesures d’estalvi energètic

Animeu-vos a participar!

Grup impulsor d’EV

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>