Tanquem per vacances! Bon estiu!

Acomiadem aquest curs 2020-21 tan excepcional desitjant-vos que passeu un molt bon estiu. Ens retrobarem al setembre amb més força, il·lusió i amb les piles recarregades per acompanyar als vostres fills i filles en el seu camí.

Sens dubte ha estat un curs que vam iniciar amb molta por i incerteses però que ha suposat alhora un gran repte!

Vam haver de crear un Pla d’organització amb força novetats: habilitar noves portes d’accés al centre, entrades esglaonades, diversificació d’horaris, gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, grups estables de convivència, desinfecció d’espais i mobiliari, delimitació dels espais de patis, entorn Moodle, confinaments grupals i  individuals, proves PCR al centre, classes, reunions i entrevistes telemàtiques,  protocols davant de simptomatologia i gestió de casos COVID, restriccions de l’accés de les famílies al centre, afectacions a l’organització de les festes… En definitiva, molts canvis amb l’objectiu d’assolir el repte de garantir escoles obertes, escoles segures. 

Tot plegat  ens ha fet afrontar un curs atípic però carregat d’il·lusió per  la possibilitat de tornar a ser-hi a l’escola de manera presencial i poder estar en contacte amb els nostres infants.

Per tot això volem aprofitar per agrair a tot el professorat la professionalitat i responsabilitat amb la que han afrontat aquest curs que alhora ha suposat una oportunitat per cercar noves possibilitats i posar en valor la gestió de grup, l’acompanyament emocional de l’alumnat i la millora dels aprenentatges dels nostres petits/es.

L’equip de neteja, l’equip de menjador, el servei d’acollida, administrativa i conserge també han estat part de l’engranatge que ha facilitat aconseguir la fita.

També, com no, agrair a les famílies la vostra col·laboració i el respecte que heu mostrat davant  totes les indicacions establertes pel centre. Gràcies pel vostre reconeixement i suport al llarg d’aquest curs tan excepcional.

I per últim destacar, als protagonistes de tots plegat, els nens i nenes! Ells han estat un exemple per tots i totes nosaltres i han assistit a l’escola amb il·lusió, motivació i responsabilitat adaptant-se a totes les pautes establertes i  seguint les normes de prevenció dia darrera dia amb exemplaritat.

Caminant plegats, tot ha anat bé!

Ara sí, bon estiu i fins aviat!

Equip Directiu Escola La Sardana

 

 

1 comentari

  1. Mercè

    Vull agrair també la implicació de l’equip directiu que ha vetllat en tot moment pel benestar físic i emocional de tots els que formem aquesta gran família i que han aconseguit que aquest, finalment, hagi estat un gran curs, un curs que de ben segur mai oblidarem.
    Gaudiu de les merescudes vacances!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>