Al llarg d’aquestes dues últimes setmanes els alumnes de 5è han fet un treball globalitzat on el punt de referència era “La cuina” i on han aprofundit en els diferents continguts de les àrees.
Aquests són algun dels reptes que han assolit !
Han hagut de superar un prova experimental on havíem d’elaborar els seus propis germinats. Un procés laboriòs ja que durant 5 dies, matí i tarda havíem de vetllar per mantenir el mètode i aconseguir el repte.
Un cop tenien els seus propis germinats, s’havíen de transformar en uns xefs de Cuina d’autor i crear el seu propi plat utilitzant aquest ingredient.
Voleu veure el resultat?
I per últim, Un bon Xef no únicament es preocupa d’oferir una bona alimentació, amb aliments de qualitat, i cada cop més amb productes ecològics i de proximitat. També és imprescindible incorporar a la teva cuina petits hàbits per reduir l’impacte en el medi ambient. vam aprofitar per fer una reflexió al voltant de la quantitat de residus que es generen la cuina i crear una llista de propòsits per dur-los a terme.
També havíem de fer una creació artística que ens fes reflexionar i mireu…