“Dones valentes”, espectacle familiar a l’Auditori!

Famílies us volem informar d’una activitat que es realitzarà aquest diumenge 7 de març, a les 12 del migdia a l’Auditori Municipal.
Hi haurà un espectacle familiar “Dones valentes”, com a part dels actes pel Dia Internacional de la Dona. L’espectacle és a càrrec de Sensedrama Teatre, i està dirigit a famílies i infants de 7 a 12 anys. Per assistir-hi, cal reservar 1 entrada prèvia per PER PERSONA (Pots posar el teu nom i DNI a l’entrada del teu fill).
És temps de dones, de “Dones valentes”. En aquest espectacle, ens endinsarem en la vida, trajectòria, aventures i desventures de dones que han superat tota mena de dificultats i que destaquen per tot allò que han aconseguit. Com és habitual en els espectacles familiars de Sensedrama Teatre, comptarà amb la participació del públic, per a dur a terme algunes proves ben divertides.

Per assistir-hi és necessari reservar entrada, que és gratuïta. Cal reservar 1 entrada per a cada persona de la teva família. A l’hora de reservar l’entrada, el sistema et demanarà nom i DNI. Pots tornar a posar les teves dades per reservar les entrades dels teus infants, però necessites que cada persona disposi d’una entrada, per qüestions de reserva d’espai.

Reserva les entrades per a la teva família a www.recintes.cat/badiadelvalles.

Si necessites ajuda per inscriure’t o vols anul·lar una entrada que hagis reservat, envia un mail a: navalescn@badiadelvalles.net.

L’acte es portarà a terme garantint totes les mesures de seguretat i higiene davant la COVID-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>