Aliments que provenen d’Amèrica

Sabies que fa 500 anys els catalans no sabien que era un tomàquet? Ni una patata, ni la xocolata!!! I és que, a partir de la descoberta d’Amèrica, van passar a formar part de la nostra gastronomia un munt d’aliments fins aleshores desconeguts pels europeus.

En aquesta sessió els alumnes de sisè tracten d’esbrinar quins són aquests aliments. Amb l’ajut de l’olfacte tracten d’endivinar quins són aquests aliments (blat de moro, cacau, patata, tomàquet, vainilla o canyella són només algunes de les delícies que van ensumar… i tastar!

Per altra banda, el gust ens va fer entendre perquè tenia tanta importància el comerç de les espècies en aquella època.

Un flaire gastronòmic amb regust històric.Els aliments que provenen d’Amèrica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>