5è Participa a la FIRST LEGO LEAGUE

El passat dissabte una representació dels i les alumnes de 5è van participar a la First Lego League, un torneig internacional de robòtica. Allà van poder mostrar el resultat del treball realitzat durant tot l’any on han aprés a dissenyar, muntar i programar un robot fet amb peces de Lego. Ha estat una experiència molt enriquidora pels nostres alumnes! Us hem de dir que tot i que el nostre robot era molt senzill, va deixar impressionat al jurat de la prova per la seva eficàcia. Tot plegat ha estat una experiència molt positiva pel nostre alumnat. Des de l’escola La Sardana estem molt engrescats per seguir participant en aquest torneig els propers cursos i així poder oferir al nostre alumnat activitats on puguin aprendre i passar-ho bé, fomentant la vocació tecnològica entre els nens i nens de l’escola.

2 comentaris

  1. Jessica Bueno

    Enhorabona, nois i noies!! L’important és participar i no perdre mai aquest esperit de superació!! L’any vinent més i millor… Comencem a escalfar motors? Som-hi!!!

  2. Encarni Salguero

    Quina passada d’experiència, estem molts contents d’aquesta oportunitat que s’ha viscut com una aventura!!!
    Tan debó poguessin anar més grups o que siguin grups de més persones per gaudir de l’experiència i l’aprenentatge 🙂

    A topeeee!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>