Un tastet de psicomotricitat!

Feliç dissabte, famílies!

Ens agradaria que poguéssiu veure els somriures dels vostres petits per un foradet de l’escola. Com es relacionen, com riuen, com aprenen… com creixen!

Sabem que és impossible fer-vos arribar amb detall aquestes vivències… però, des d’aquí, volem que rebeu algunes de les imatges que ens enamorem en el dia a dia amb els vostres fills/es.

https://www.youtube.com/watch?v=wW0NiuMFpsI

 

No jugamos porque somos niños, sino que se nos ha dado la niñez justamente para jugar. (Elkomin, 1980)

 

És a través del joc, i la relació amb els altres, que els vostres petits estructuren la realitat que els envolta, amb tots els matisos que se’n desprenen d’aquest aprenentatge. Durant els moments de psicomotricitat aquesta expressió de vida es mostra brillant, única… innata.

Fer-nos cabanes ens permet buscar moments de seguretat, diferenciar-nos dels altres… buscar llocs enlairats ens donen l’oportunitat de buscar refugi, de controlar allò que es dóna al nostre voltant… És aquí, en el propi joc respectat i expontani que l’infant floreix tal com és.

 

Quan la presència de l’altre esdevé un privilegi… ser jo mateix és tan important com incloure als altres a la meva vida perquè en ells estic jo. (Vicenç Arnaiz)

 

Gràcies per confiar-nos el vostre tresor més preuat.

Una abraçada ben forta,

 

Les mestres de P4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>