Gaudeix jugant i juga aprenent!

Compartim JUGAPETITS I JUGANTOT: Jocs gegants

Jocs amb els que has jugat sempre, però aquesta vegada amb una mida … diferent!

Els Jugapetits són una col·lecció de 10 jocs basats en el mètode d’aprenentatge i desenvolupament sensorial Montessori i Waldorf. Un espai creat per a nens i nenes de 1 a 5 anys.

La col·lecció es divideix en 10 àrees o taulells amb diferents temàtiques de jocs i materials diversos que permeten als nens i nenes investigar i descobrir el significat i funcionament de cada joc, fomentant així la creativitat i despertant la seva imaginació.

Els Jugantots són una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta. Neixen amb la idea de trobar una activitat d’entreteniment per a petits i grans, en què sense haver de llegir les instruccions ni esperar que ningú hagi d’explicar el funcionament, tothom pugui començar a jugar en el moment d’arribar a l’activitat.

Nosaltres apostem per donar importància al joc en sí mateix, com una eina per a l’entreteniment i amb un mitjà per potenciar les relacions personals entre amics, així com el manteniment de la tradició del joc de taula en una generació nascuda en l’era de la consola de joc i el mòbil.

S’han construït artesanalment un a un per Activijoc, tots els jocs tenen la fusta com a element principal, el que els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb colors alegres que inciten al joc i la participació.

Aquesta és una activitat pensada per divertir-se! Tothom té un espai per jugar, des del més petits de la casa amb jocs simples i d’habilitat fins als més adults amb jocs d’estratègia i raonament.

És una activitat que ha omplert avui el nostre pati i que esperem que els nostres infants hagin gaudit !

Joc de l’oca, Tres en ratlla, Qui és qui?, Loopings, Dòmino, Puzzle, Aneguets, Tangram, Mikado, el Penjat, la Pesca, Indiakes, Parxís, Dames, OX, Golf, Anelles, Bowling, Jenga Max, Grand Prix, Baby Memory…

Agraïm especialment l’aportació de l’AFA en aquest acte de fi de curs!

Educació Infantil

Cicle inicial

Cicle mitjà

Cicle superior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>