Principals artistes ebrencs dels segles XIX, XX i XXI

Els alumnes de 1r de Batxillerat E, l’artístic, han realitzat durant els darrers mesos una activitat de recerca sobre la vida i obra dels principals artistes ebrencs dels segles XIX, XX i XXI, que han redactat en llengua anglesa com a activitat de tutoria sota la direcció del professor Emigdi Subirats, que ha redactat el pròleg. Aquest petit recull biogràfic inclou la imatge de l’artista en qüestió i una de les seues obres més destacades. Es pot consultar a través de la plataforma issuu en el següent enllaç.

Creiem que pot ser una obra molt eficaç per tal de difondre l’obra dels artistes més reconeguts de les comarques centrals dels Països Catalans. En el recull s’inclouen artistes emblemàtics com: Ferran Arasa, Francesc Gimeno, Jaume Rocamora, Carles Guerra, Pau Gargallo, i alguns exprofessors del centre i artistes com  Cinta Sabaté, Frederic Mauri, Joan Panisello o Robert Escoda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>