Departament d'Ensenyament

L'EDUCACIÓ ÉS FUTUR!

NO LA RETALLEU!

retallades

Claustre de professors de l'Institut Antoni Pous i Argila,

14 de març 2012


Localització del centre 

Twitter 

PROGRAMES i PROJECTES VIGENTS A L’INSTITUT ANTONI POUS I ARGILA 2014-2015

Notícies

Informacions: INFORMACIONS CALENDARI POT

Enviada per dmarch el 18/Gen/2015 - 21:35

Proves teòriques

Publicació dels resultats: Qualificacions provisionals: a partir del 5 de febrer de 2015 Termini de reclamacions: del 6 al 10 de febrer de 2015 (cal fer sol·licitud al centre en horari de secretaria) Atenció a reclamacions (prèvia realització de sol·licitud): 9 i 10 de febrer a les 18h Publicació dels resultats: Qualificacions definitives proves úniques i proves tècniques: a partir de l'11 de febrer de 2015

 

Proves pràctiques

Realització: 18 de febrer MP09 (Primers auxilis). Es concretarà horari. Publicació dels resultats: Qualificacions provisionals: a partir del 25 de febrer de 2015 Termini reclamacions proves pràctiques: del 26 de febrer al 2 de març Atenció a reclamacions proves pràctiques (prèvia sol·licitud). Pendent de concretar. Publicació dels resultats: Qualificacions definitives proves pràctiques, unitats i mòduls a partir del 4 de març

Mòdul de projecte

Sessió presencial, en el centre on l'aspirant fa les proves, sobre el supòsit, el treball o l'exercici de simulació corresponent al crèdit o mòdul de síntesi i/o mòdul professional de projecte: 4 de març de 2015. (només per aspirants que hagin superat la totalitat de UF's i mòduls). 

Exposició i defensa del supòsit, el treball o l'exercici de simulació: Dates del 17 al 19 de març de 2015 (es concretarà) Qualificacions provisionals: a partir del 20 de març de 2015 Termini de reclamacions: del 23 al 25 de març de 2015 Qualificacions definitives i lliurament de certificats: a partir del 26 de març de 2015

Informacions: ACREDITA'T

Enviada per dmarch el 01/Des/2014 - 11:06

Qualificacions provisionals - Acreditació i avaluació de competències professionals. 2014

Calendari final

  • 2, 3 i 4 de desembre període de reclamació a les qualificacions provisionals. Cal realitzar sol·licitud i portar-la al centre (adjunt)
  • 4. de desembre, atenció personalitzada, revisió de les qualificacions provisionals, d'aquelles persones que hagin fet prèviament reclamació. (Horari de 4 a 7).
  • 5 de desembre (publicació resultat definitiu fase avaluació)
  •  partir del 9 de desembre lliurament de certificats.

Model de reclamacions

El Departament d'Ensenyament convoca les proves per a l'obtenció de títols de tècnic o tècnica i tècnic o tècnica superior de determinats cicles formatius de formació professional inicial perquè les persones que s'han format al llarg de la vida, dintre i fora del sistema educatiu, o que han volgut adquirir, actualitzar i completar coneixements i competències, tinguin l'oportunitat d'obtenir directament el títol de formació professional corresponent.


L'objectiu de les proves és que la persona aspirant demostri que té les capacitats, els coneixements i les habilitats suficients per obtenir la titulació. L'Institut Antoni Pous i Argila participa en les proves lliures d'Obenció de Títol en el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil

Per més informació consultar el link  del Departament 'ensenyament.

Calendari final Acredita't - A partir 20 d'octubre inici fase avaluació.

1. de desembre (publicació llista provisional resultat de l'avaluació). Consultable al taulell de l'Institut i a la pàgina web Acredita't - (OVT).

2, 3 i 4. de desembre període de reclamació de les qualificacions provisionals. Cal realitzar sol·licitud.

4. de desembre, atenció personalitzada, revisió de les qualificacions provisionals, d'aquelles persones que hagin fet prèviament reclamació. (Horari de 4 a 7)

5. de desembre (publicació resultat definitiu fase avaluació) - a partir del 9 de desembre lliurament de certificats.

Admesos i exclosos provisional

Model Sol·licitud de reclamació a la llista d'inscripció al procediment 

LLista definitiva persones admeses i en places de reserva al Servei d'Assessorament.

A partir de gener totes les persones,  admeses i en plaça de reserva rebran comunicat notificant la temporalització: Sessió informativa, lliurament de documentació i pagament del servei i inici del procés.


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Qualitat i millora (infoself) 

Queixes, suggeriments i reconeixements 

La qualitat al nostre centre 

IES Antoni Pous i Argila

Convocatòria acredita 2014 

Servei d'Assessorament i Reconeixement 

Moodle Alumnes 1x1 (ESO) 

Nou Moodle (Batx. i cicles) 

AMPA 

Curs pissarres digitals 

Llibres digitals d'ESO 

Activitats i sortides 

Control atmosfèric 

Firts Lego League 2013 

First Lego league 2013-2014 

Viatge a menorca 4 d'ESO 

Wiki für Ihre Reise nach Berlin, 2013 

institut Antoni Pous - 25 anys 

10è aniversari de Cicles Formatius 

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb