Yayoi Kusama

Yayoi Kusama (草間 彌生?) (MatsumotoJapó22 de març de 1929) és una artista i escriptora japonesa. Al llarg de la seva carrera, ha treballat amb una gran varietat de mitjans incloent: pintura, collage, escultura, art performance i instal·lacions, la majoria dels quals exhibeixen el seu interès temàtic en la psicodelia, la repetició i els patrons.

Kusama és una precursora dels moviments de l’art pop, minimalisme i art feminista i va influenciar als seus contemporanis, Andy Warhol i Claes Oldenburg.Malgrat haver estat oblidada després que va deixar l’escena de l’art novaiorquès a principis de la dècada de 1970, Kusama és reconeguda actualment com una de les artistes més importants que hagi sortit del Japó i una veu molt important del avant-garde.

Nosaltres hem començat a conèixer la seva obra i als nostres alumnes els ha agradat molt que portés el cabell vermell i fes servir tants colors. Sobretot el que els ha agradat és que faci servir gomets de colors.

Imatge relacionada

cliqueu la imatge per veure fotos del treball que hem fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>