Bon estiu a tothom!!!

Estimades Famílies de la ZER,

Arribem a final de curs i volem cloure el curs 2020 / 2021. Un curs, el qual ha estat ben diferent per la nostra societat i que ens hem hagut d’anar adaptant a les diferents realitats.

No hem pogut desenvolupar tot allò que hauríem volgut, però si que us podem dir que hem donat tot el millor de cadascú de nosaltres per tal de donar una millor resposta educativa a tota la Comunitat Educativa de la nostra ZER. Esperem haver-ho aconseguit!!!

Ara ens toca parar, reflexionar de nou i descansar, per poder fer front a un nou curs escolar que està per arribar, però malgrat això no podem deixar de fer balanç i veure tot allò que hem aconseguit aprendre sense deixar de banda l’ajuda que hem rebut per part de tothom!!!

Agrair-vos la part que us toca i no deixeu de gaudir compartint temps amb els vostres fill/es, els quals, de ben segur, són el vostre millor tresor.

Des d’aquestes línies, us volem deixar les fotos que ens hem fet els diferents claustres dels centres de la ZER, tot agraint a l’Equip Docent la feina feta i que ha estat un autèntic plaer poder compartir-ho amb tots i totes vosaltres.

Finalment, dir-vos que esperem que gaudiu i passeu un molt bon estiu, tot desitjant retrobar-nos al setembre!!!

Atentament,

Equip Docent de la ZER Espernallac!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>