V Premis Projectes de Recerca

Dilluns 13 de novembre va tenir lloc l’entrega de premis als millors projecte de recerca, presentats pels alumnes de 4t d’ESO, del curs 2016-2017:

  • 1r premi: L’inventor oblidat, dels autors: Aniol Ordeix i David Galobardes.
  • 2n premi:  Estudi transversal de diferents paràmetres antropomòrfics i genètics, de les autores: Berta Viver i Sabina Garcia.
  • 3r premi:La civilització maia, dels autors: Gil Ralló i Martí Font.

Des del centre volem expressar la nostra sincera felicitació als alumnes premiats, als seus familiars i agrair als Ajuntaments de Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Tavèrnoles i Vilanova de Sau, la iniciativa d’aquests premis. Considerem que posar valor al seu esforç, estudi i coneixements, els encoratja a continuar en el seu procés d’aprenentatge acadèmic, humà i en l’àmbit de la recerca.

Volem introduir els alumnes en el camp de la investigació. La recerca ajuda a obrir la ment, desenvolupa l’esperit crític constructiu, emprenedor i innovador, tan necessari en la societat que ells hauran de fer avançar.

Podeu consultar la notícia del web de l’Ajuntament de Calldetenes aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>