MANIFEST LLEGIT EN LA CONVOCATÒRIA DE CONCENTRACIÓ A LES 12h DAVANT DELS CENTRES EL DIA 2 D’OCTUBRE 2017

Ahir vam viure la repressió  brutal i unes imatges horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana, completament pacífica, que l’únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur. A més a més, moltes d’aquestes actuacions policials han estat en escoles i instituts, llocs on s’ensenyen els valors  democràtics,  la defensa dels drets fonamentals de les persones i la pau. Malauradament ahir van ser escenari de la violència més absoluta.

Som impulsors de la pau i la convivència.  Creiem fermament que la  violència mai no és la solució dels problemes, sinó que n’és una de les fonts. I que els fets passats aquest 1 d’octubre són tan greus que Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats veient com guanya la força vers la raó.

NO A LA VIOLÈNCIA, SÍ A LA PAU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>