Lliga de Debat

El passat divendres 1 de Març l’equip de debat de l’INS Santiago Sobrequés i Vidal, format per Júlia Olivas, Adrià Congost, Martí Massó, Cristian Bezerdic, Marta Hespe, Àlex Castro i Robert Duran (Capità/Tutor), ens vam desplaçar fins la Facultat de Lletres de la UdG per participar en la Fase Local de la Lliga de Debat, organitzada per la Xarxa Vives.

Va ser un dia intens: des de les 8.30h fins les 19.30h l’equip va estar competint contra 12 instituts més de la província de Girona fins arribar a la final, disputada contra l’Institut Carles Rahola de Girona.

La final fou brillant i extremadament ajustada; l’equip es quedà a 2 centèsimes de guanyar, però d’allò més satisfet pel gran nivell que havia aconseguit assolir després de molt treball, nervis i incerteses.

La Lliga de Debat ha estat, per a tots, una experiència fantàstica; no només ens ha permès aprendre oratòria (expressió verbal i corporal) i argumentació (ús de raonaments, fal·làcies i evidències), sinó també el com crear un excel·lent ambient de treball en equip i l’oportunitat de conèixer nous companys d’altres instituts.

La valoració final que ,com a equip, fem d’aquesta experiència és, senzillament, d’extraordinària i per ser repetida de nou!

Enllaç a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives

L’equip de Debat INS Santiago Sobrequés i Vidal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>