Lliurament dispositius electrònics a l’alumnat

Benvolgudes família

El Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 té per objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. Per tal d’assolir aquest objectiu és necessari assegurar la connectivitat dels centres educatius i proporcionar els equipaments necessaris a alumnes i docents.

El curs 2020-2021 els centres públics estem rebent els equipaments destinats als docents i els destinats a tots els alumnes dels nivells educatius de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i CFGM, així com als alumnes que no disposen d’ordinadors a les seves llars dels nivells educatius de 5è i 6è de primària, 1r i 2n d’ESO i CFGS.

Des del centre posem a la vostra disposició un d’aquests ordinadors per tal que l’alumnat en faci el bon ús necessari per seguir el seu aprenentatge. És la vostra responsabilitat assegurar-vos que es manté en bon estat al llarg de tot el curs, moment en el qual s’haurà de retornar al centre.

El centre pot demanar al llarg del curs diversos punts de control si així ho considera. Recordeu que no és el vostre ordinador en propietat, sinó que el centre us el deixa en préstec.

Per poder utilitzar-lo cal que l’alumne introdueixi l’usuari i la contrasenya que es proporciona el dia del lliurament i que pot canviar per una que el sigui més fàcil recordar. La seva identificació permet al centre gestionar les seves dades.

Esperem que en pugui treure el màxim profit.

L’equip directiu

Reducció mobilitat alumnes de batxillerat

Benvolgudes i benvolguts,
Seguint les instruccions del Departament d’Educació, a requeriment del Departament de Salut, cal reduir la mobilitat de l’alumnat de Batxillerat a partir d’aquesta setmana.
Tal com ha aprovat el Consell Escolar del Centre en la sessió del divendres dia 15 de gener de 2021,… Llegeix més»

Jornada spiribol

El passat dimarts 2 de febrer els alumnes de 4t d’ESO van participar a la primera jornada de SPIRIBOL de Girona, un esport molt divertit i molt solidari.

 

Proves obtenció del títol de GESO

Benvolguda alumna,
Benvolgut alumne,
Et recordem que l’any 2019 o 2020 vas finalitzar en aquest centre el quart curs de l’etapa d’ESO i no vas poder obtenir el títol de graduat o graduada en educació secundària obligatòria (GESO) per haver-te quedat pendent superar algunes matèries, fins a… Llegeix més»