DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El proper dia 5 de juny del 2020 es celebra el dia Mundial del Medi Ambient. Aquest dia va ser instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Es va escollir aquesta data perquè aquest dia s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA).

El Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) té lloc el 5 de juny de cada any, i és el principal vehicle de les Nacions Unides per fomentar la sensibilització i l’acció a nivell mundial per a la protecció del nostre medi ambient.

ÉS EL MOMENT DE LA NATURA (TIME #FORNATURE)

serà protagonista del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient 2020, i Colòmbia serà l’amfitrió global de la celebració.

Els aliments que mengem, l’aire que respirem, l’aigua que bevem i el clima que fa habitable el nostre planeta provenen de la natura.

Tot i això, són moments excepcionals en què la natura ens envia un missatge.

La natura demostra que estem a l’abast d’una avaria.

És el moment de despertar-nos. Per prendre nota. Per reimaginar la nostra relació amb la natura.

És hora de pujar la veu per dir al món que ara necessitem accions.

Aquest Dia Mundial del Medi Ambient, és el moment de la natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>