Benvinguda

Benvolgut-da visitant,

Et donem la benvinguda al web de la comunitat d’aprenentatge de l’Institut Serra de Miramar, un  espai on podràs conèixer quins són els nostres trets d’identitat, la metodologia ensenyament-aprenentatge que ens caracteritza, els projectes que duem a terme i l’oferta educativa del centre. A més, hi podràs llegir els esdeveniments més rellevants que vivim en el dia a dia de l’institut, visualitzar els nostres reportatges fotogràfics i audiovisuals o informar-te de les actuacions de l’AMPA.

Et recomanem que visitis els projectes del centre, en especial el projecte d’innovació que duem a terme i que ens defineix, Comunitat d’Aprenentatge. Es tracta d’una iniciativa de la Comunitat Científica Internacional d’Educació i que al nostre país és impulsada pel CREA (Community of Research on Excellence for all), de la Universitat de Barcelona). Aquest projecte, suposa educar l’alumnat en l’aprenentatge dialògic i la inclusió, considerant la igualtat i la diferència com a valors compatibles i mútuament enriquidors per a tots els sectors implicats. És per això que fomenta la participació de les famílies en les dinàmiques ensenyament-aprenentatge del centre a través de les actuacions educatives d’exit: els grups interactius i les tertúlies dialògiques.

Si t’agradaria conèixer-nos millor et convidem a fer-nos una visita. Ens trobaràs a la plaça del Quarter de Valls. El nostre telèfon de contacte és el 977609150.

Gràcies per visitar-nos,

Rosa Carbó Ramos
Directora