Revista AIXABUC

LAixabuc és la revista del nostre centre. Està feta per membres de la nostra comunitat i dirigida a tota la comunitat educativa.

Aixabuc és una paraula molt vallenca que es troba en vies d’extinció. Significa “aglomeració de gent”. A banda de ser vallenca i original, el seu significat encaixa perfectament amb la filosofia de la revista: volem que la nostra revista sigui un aixabuc d’alumnes, pares, mares, voluntaris i personal d’administració i serveis del centre que intercanvien coneixements i experiències, un aixabuc d’idees i paraules.

El primer número va sortir el juny del 2011 i en publiquem un número nou cada mes de juny. A partir del juny del 2019, la revista va deixar d’editar-se en paper i va ser publicada només en suport digital.

Podeu llegir-la en aquests enllaços:

Aixabuc 9  Aixabuc 8    Aixabuc 7    Aixabuc 6   Aixabuc 5   Aixabuc 4   Aixabuc 3    Aixabuc 2    Aixabuc 1

 

Quan ja ens acomiadàvem, els ulls de la Neus Català van brillar d’emoció mentre, impacients, intentaven començar a llegir a través de les seves ulleres de pasta el que li acabàvem de posar a les mans. Aquelles mans que aguantaven amb fermesa i gratitud, com si hi tingués el més gran dels tresors, els exemplars de la nostra revista, l’Aixabuc.
                                                            Aixabuc 5, juny 2015