Biblioteca

  • Com pots demanar un llibre en préstec a la biblioteca ?

Malgrat  la pandèmia, pots continuar demanant llibres en préstec.

1- Omple el punt de llibre/sol·licitud que trobaràs al vestíbul del centre.

2- La coordinadora  t’agafarà el llibre de la biblioteca, et registrarà el préstec i te’l deixarà a consergeria amb la mateixa butlleta, on escriurà la data de retorn.

3- Un cop llegit, l’has de retornar a consergeria amb el punt de llibre/sol·licitud. La coordinadora registrarà el retorn, no pateixis.

 

 

  • Com pots consultar quins llibres tenim en préstec?

1-Clicant aquí pots consultar quins llibres tenim al nostre catàleg i si estan disponibles.

2- Pots fer la cerca per autor, títol, editorial o matèria. Omple qualsevol dels camps i clica CERCA.

3- Si no saps exactament quin llibre triar, t’ajudarà la classificació per gèneres. Escriu el gènere que t’interessi a l’apartat MATÈRIA i fes la cerca, et sortiran tots els llibres d’aquest gènere que tenim a la biblioteca.

 

 

 

  • Altres enllaços que et poden interessar:

Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

  • Préstec de llibres electrònics: eBiblio

eBiblio és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

  • Per demanar en préstec algun contingut digital necessitaràs tenir més de 14 anys i el carnet d’usuari de les biblioteques públiques de Catalunya. Si no tens el carnet, sol·licita’l aquí

 

ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA:

Dia Mundial de la Poesia 2016