COMIAT 2BATX

sopar.reduïda

Paraules: SOPAR 2BATX_2016

Som presents aquí: professorat, tutors i tutores, coordinadora de Batxillerat i equip directiu i Representació de l’AMPA.

Abans del repartiment d’Orles i detall de l’AMPA, com a records materials, voldríem dirigir-vos unes paraules:

Agraïm la vostra presència al sopar de comiat de 2BATX: alumnes, famílies i professorat.

Desitgem que hàgiu gaudit del sopar i de la companyia i… anant una mica més enllà:

Esperem que aquests anys (2 de batxillerat i 4 ESO) hagin estat profitosos i que els reconegueu com a etapa, no només d’estudi sinó també, de creixement personal.

Segurament, hi ha hagut temps per a tot: treball i estudi, divertiments, nervis, amistats, incompatibilitats, consells, desànims… bé, bàsicament aprenentatge: s’ha après a viure una mica més.

De fet, tots heu demostrat treball i esforç (cadascú en la seva mesura). Nosaltres, el centre, estem orgullosos de la promoció i esperem que tot el que heu passat serveixi per al futur. Futur, no només acadèmic i professional, sinó personal en general.

Amb tot plegat, hem volgut contribuir en la formació global dels joves del present que seran la societat del futur.

Gràcies als nois i noies per haver estat part de les nostres aules. Gràcies a les famílies per haver estat part del nostre centre.

INS JOAN MERCADER, 17 de juny de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>