Actuacions de millora de l’Institut, estiu 2016

façana a mig reparar_2016_reduïda2 façana nova.reduïda

Aquest estiu 2016, el Departament d’Ensenyament inverteix en obres de millora de les façanes de l’INS Joan Mercader. És una continuïtat del que es va iniciar l’estiu passat i és possible que segueixi en cursos posteriors.

De moment, les actuacions es fan sobre les façanes Sud i la recollida d’aigües dels tres mòduls d’aules. Ja l’estiu del 2015 es va ralitzar la millora del mur exterior del centre, més visible pels ciutadans, que toca la rampa de pujada que va de la Plaça de Pompeu Fabra (coneguda com la Plaça de les tortugues) a l’espai esportiu del Parc del Xipreret.

Això anirà acompanyat de les actuacions que s’han programat des del mateix institut per a la millora de diferents espais: totes les aules i el vestíbul principal, a banda del manteniment habitual. També està previst que les aules específiques per al treball de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) dupliquin la seva dotació en aparells informàtics.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>