Telenotícies segon quadrimestre optativa Fem de periodistes! 1r d’ESO

El telenotícies del segon quadrimestre de l’optativa de Fem de periodistes!, de 1r d’ESO, està dedicat a les assignatures optatives que es fan a 1r d’ESO. Hem fet 7 minireportatges, un per a cada optativa. He redactat les notícies del plató, i també hem sortit a fer entrevistes. Com a novetat d’aquest quadrimestre, fem servir el croma. Estem orgullosos del resultat, esperem que us agradi molt!

4ESO l’Aina i l’Elena finalistes al concurs del RACC: “Joves i mobilitat viària”.

Les alumnes de 4t B Aina Carrique i Elena Balici han resultat finalistes del concurs que organitza cada any el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), sobre joves i mobilitat viària.

Aquesta és la 12ª edició d’aquest concurs que en aquesta ocasió es centra en la temàtica: Joves, mòbils i seguretat viària. Què fem?. Les alumnes finalistes hi participen amb un vídeo per a  Instagram en format d’anunci publicitari.

Han participat tots els alumnes de 4t en el marc de l’estudi del text publicitari, que es fa des de la matèria de Llengua castellana i literatura, amb anuncis gràfics, vídeos per a Instagram i projectes de millora de la seguretat viària.

El proper 17 de juny coneixerem els noms dels guanyadors, en una cerimònia d’entrega de premis que tindrà lloc a la seu del RACC a Barcelona.

Podeu veure el vídeo finalista:

 

1ESO Autobiografia


Els alumnes de 1ESO ja hem realitzat el nostre treball autobiogràfic i ara estem fent les exposicions orals en dos minuts amb un rellotge de sorra.
És tracta d’un repte difícil perquè tenim molt per explicar… però hem de triar i ajustar-nos al temps.