Fonix 2016

Febrer 2016

Alumnes de l ́INS JOAN MERCADER participen a “THE FONIX”, ( 9è Concurs d ́anglès interescolar de Catalunya).

The Fonix és un concurs organitzat per International House i per la Fundació Catalana de l ́Esplai. Compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d ́Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d ́iniciatives socials d ́accions d ́entorn i d ́activitats vers l ́excel.lència i en el Pla d ́impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

Aquesta iniciativa pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s ́organitza amb la finalitat d ́estimular i motivar l ́aprenentatge d ́aquest idioma, atesa la seva El concurs s ́adreça a tots els alumnes de qualsevol centre educatiu de l ́ensenyament reglat amb seu a Catalunya( exceptuant els centres estrangers, la llengua vehicular dels quals , sigui l ́anglès).

Consta de 3 fases : una fase local, que es realitza dins els mateixos centres; una fase territorial, on es fa una prova amb els representants escollits pels centres, agrupats per províncies. Cada centre només pot presentar un alumne de cada nivell. I una fase final , on es realitza la darrera prova amb els guanyadors de cada territori. El premis són estades en un país de parla anglosaxona de com a mínim 10 dies , altres a “English Summer Camps” de Catalunya de 2 setmanes i també cursos extensius a distància i lots de material escolar.

Els finalistes de l ́INS Joan Mercader han estat :

1r. ESO: Elena Balici

2n. ESO: Sergi Povill Mora

3r. ESO: Meritxell Comellas Creus

4t. ESO: Ekram Yaagoubi El Yaakoubi

1r. Batxillerat: Laia Corxet Solé

Els desitgem a tots ells…GOOD LUCK!

Un cop més, la nostra enhorabona per haver estat els nostres candidats!

Departament Llengües Estrangeres INS Joan Mercaderfonix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>