1a Cursa solidària en suport a la Marató de sang

L’institut Cristòfol Despuig de Tortosa té com a un dels objectius de centre la col·laboració amb diferents entitats, associacions i experiències de la ciutat i del territori.

Per al divendres 30 de març de 2012 hem preparat una Cursa Solidària que farem pels carrers de la ciutat. És una activitat que s’emmarca en la Marató de Sang que el mateix dia es fa a Tortosa i de la qual l’institut n’és un dels col·laboradors (alumnat de 2n de batxillerat farà tasques de suport en les donacions).

L’alumnat ha venut unes butlletes per valor de 2,5 €; aquests diners es lliuraran a la Creu Roja. A més, amb aquests números es participarà en el sorteig d’una bicicleta gentilesa de Gascó Joguines.

Farem una part de marxa solidària des de l’institut fins al parc municipal a partir de les 11.30 h. En arribar al parc municipal es farà la cursa solidària amb un recorregut a l’avinguda Generalitat des del pont del ferrocarril fins al carrer Rosselló.

Hi haurà lliurament de premis als guanyadors de cada categoria i les empreses Fruites Barberà i Begudes Toscà ens oferiran gratuïtament fruita i aigua.

Des de l’institut els volem animar a participar en aquestes activitats, ja siga vostès mateixos donant sang o assistint a la cursa a l’avinguda Generalitat enfront el parc municipal.

En acabar les activitats, cap a les 13.30 h, es tornarà a l’institut i es lliuraran els butlletins de notes del segon trimestre.