Jornada d’ensenyaments esportius: qualitat i esport

L’Institut de Nàutica de Barcelona (INB) ha participat en la I Jornada d’ensenyaments esportius: qualitat i esport que es va cel·lebrar el dijous 12 de maig, al Consell Català de l’Esport.

En aquesta jornada han participar un centenar de persones, entre docents dels diversos ensenyaments esportius i representants de diferents federacions i associacions esportives.

Dos dels docents del centre, varem participar en una de les taules rodones, on es va reflexionar i impulsar accions al voltant de la interrelació dels ensenyaments esportius, la innovació i la interdisciplinarietat per tal de destacar el paper actual de l’esport i l’activitat física com a vehicle de transmissió de valors.

A més, vam exposar a l’audiència, un dels punts forts dels ensenyaments esportius al INB, que és com hem organitzat i portat a terme les modalitats compactes i intensives.

IMG_8969

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>