PAU 2020 amb seu a l’INS Vicenç Plantada

Finalment ha arribat el tan esperat i temut dia !
Avui, 7 de juliol de 2020, els nostres alumnes comencen les proves de les PAU, que aquest any, de forma excepcional, per la situació sanitària que estem vivim degut a la Covid-19, duraran 4 dies i en comptes de fer-les a la UAB les farem al nostre institut.
Ha estat un curs estrany,dur i incert, però treballant tots junts  hem aconseguit superar-lo i ara és el moment de demostrar el que heu après i qui sou.
El dia ha començat amb nervis i angoixes, però a mesura que ha anat avançant heu anat agafant confiança i tranquil·litat que ha donat lloc  a alegria i satisfacció en comprovar que l’esforç de tot un curs es veu recompensat a mesura que es van realitzant els diferents exàmens.
Esperem que les bones sensacions del primer dia es facin extensibles a la resta i, quan arribin els resultats, tots vosaltres aconseguiu fer el grau que desitgeu i comenceu a fer realitat els vostres somnis.
Estem segurs que ho aconseguireu! Molta sort i endavant alumnes del Plantada!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>