Informació ATURADA GENERAL

Benvolgudes famílies,

Davant dels fets que han esdevingut en el dia d’ahir a Catalunya, a l’Institut Vicenç Plantada volem manifestar que:

Rebutgem per complet la violència emprada com a forma d’imposar idees o maneres de pensament.

Ens mantenim ferms en els valors del respecte al proïsme i a les idees dels altres, a la tolerància, a la convivència pacífica entre els diferents pobles i cultures i a dirimir les discrepàncies d’una forma realment democràtica.

Us informem que diferents sindicats i entitats socials han fet una crida a una Vaga General demà dimarts 3 d’octubre com a resposta a la vulneració de drets i llibertats viscudes durant el dia d’ahir.

Tenint present que cap treballador té obligació d’informar amb antelació de la seva decisió de fer o no vaga i que pot decidir adherir-se a la vaga aquell mateix dia, us comuniquem que:

  • L’institut estarà obert i es garanteixen els serveis mínims que dicta la Generalitat (1 persona de l’equip directiu). Aquest dia, per tant, no es pot assegurar l’atenció habitual a l’alumnat de l’Institut ni es pot assegurar que es desenvolupin totes les classes amb normalitat.

Us recomanen que consulteu el web del centre per si la convocatòria s’estén durant més dies.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Salutacions cordials,

Mònica da Silva

Directora de l’INS Vicenç Plantada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>