Circular a les famílies

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, volem expressar tot el nostre suport a aquells/es de vosaltres que esteu passant per moments difícils. Sapigueu que el centre estem a total disposició per a ajudar-vos en tot allò que estigui al nostre abast.

A continuació, us detallem aquells aspectes relatius al present i futur immediat que creiem que caldria destacar.

 • En aquests moments no hi ha data de tornada als centres. El que sí sabem és que el curs s’acaba el 19 de juny, tant per a l’ESO com pel BATX i Cicles formatius.
 • El Departament d’Educació està treballant de forma coordinada amb l’Ajuntament i els centres educatius per a facilitar la connectivitat a l’alumnat que no en disposi. També s’està procurant que tothom tingui un dispositiu per a poder seguir el curs des de casa.
 • Ara mateix les proves d’accés a la universitat estan fixades pels dies 7, 8 i 9 de juliol. Els tutors/es i la resta de professorat de 2n de batxillerat ja han explicat als alumnes els canvis en el format de cada prova. Durant aquesta setmana rebran informació sobre les recuperacions i exàmens de l’avaluació final ordinària.
 • Pel que fa a la preinscripció i matrícula pel curs vinent, encara no disposem de cap informació definitiva. Ara bé, en relació a la continuïtat del propi alumnat, cada centre farà les consultes a nivell intern.
 • La 3a avaluació serà de caràcter diagnòstic i formatiu i només podrà influir en la qualificació final de manera positiva. Pot ser una bona oportunitat de recuperar els continguts no assolits durant els dos primers trimestres.

Les sortides, viatges i intercanvis queden anul·lats a tots nivells. Estem treballant per a recuperar total o parcialment els imports avançats.
El professorat continua treballant per acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge, ajudar-los a organitzar les activitats escolars i a mantenir un bon estat emocional mentre duri aquesta nova situació que ens toca viure. En les tutories es continuarà donant orientació acadèmica i professional, sobretot als alumnes de final d’etapa que s’hauran de preinscriure a altres estudis.

Afegir, en darrer lloc i de manera reiterada, la nostra total disposició per a les famílies i alumnes durant tot aquest procés, ple d’incertesa i de canvi per a tota la gran comunitat educativa que formem.

Desitgem retrobar-vos ben aviat.

Molt cordialment,

4 comentaris

 1. Familia Pitarch

  Hola, moltes gràcies per la informació.

  Us volem preguntar si , pel que fa a la preinscripció i matrícula pel curs vinent, ens avisareu quan són els terminis, tan si es queden al centre com si escullen un altre centre.

  Us enviem ànims!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>