Circular a les famílies

Benvolgudes famílies,

Primer de tot, desitjar que a casa tots estigueu bé, així com els vostres éssers estimats.

Seguint les instruccions de la Secretaria de Polítiques Educatives el proper dia 14 d’abril s’inicia la 3a Avaluació en període de confinament i serà qualificadora. És important que, en la mesura possible, el/la vostre/a fill/a realitzi les tasques encomanades cada setmana.

Estem treballant per tal d’habilitar un entorn on tant l’alumne/a com el seu tutor puguin fer un seguiment setmanal de les tasques encomanades i realitzades, tot atenent a l’atenció personalitzada que requereix, més que mai, la situació actual.

Durant la setmana del 14 d’abril rebreu informació més detallada sobre el funcionament de la 3a Avaluació en període de confinament.

Aprofitem, a més, per informar-vos que al nostre web hem creat un espai amb orientacions que us poden ser útils en aquest període https://agora.xtec.cat/iesvplantada/suport-die-a-les-families/.

Rebeu una cordial salutació

Equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>