Ja hem començat el curs!

Aquest dilluns dia 14 de setembre hem començat el nou curs escolar al Plantada. Sens dubte ha estat un inici atípic, però,  com cada curs, es respirava la il·lusió i els nervis del primer dia.

A les 9 van arribar les noies i nois de 1r d’ESO, expectants, amb els nervis de qui arriba per primer cop, sense saber ben bé que fer. Els professors i professores els hem rebut intentant traspassar a través de la mascareta el somriure amb el que es mereixien ser rebuts.

Després van anar arribant els altres cursos, 2n, 3r, 4t d’ESO, Batxillerat i CAFEMN. Aquest curs us hem trobat crescuts més que altres anys, clar, han estat molts mesos sense veure-us.

Ha estat un dia de retrobada, d’explicar-nos coses, i especialment de repassar les normes que haurem de complir totes i tots per poder conviure respectant les mesures de protecció i seguretat dins del centre.

Molt bon curs a totes i tots!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>