Esmorzar saludable a Gallecs

Els alumnes de 2n d’ESO del nostre institut el dimecres 7 de Novembre van gaudir d’una sortida de tutoria a Gallecs. Allà  han participat en un concurs esmorzars saludables amb l’objectiu de promoure tant els bons hàbits  de menjar com la convivència entre ells a través del treball en grup. Hem de felicitar als cuiners i cuineres perquè els resultats van ser exquisits amb unes presentacions espectaculars.

També l’elaboració dels eslògans i la decoració de les paradetes havien estat prèviament treballades a l’aula desde la matèria de Visual i Plàstica.

Com que el temps ens va acompanyar, desprès d’esmorzar vam poder gaudir d’uns jocs dinamitzats pel professorat amb la intenció de treballar la cohesió de grup.


1 comentari

  1. Mari Angeles Cánovas Prados

    Que fotos más bonitas, me alegro mucho que lo pasaráis bien, y el buen día que hizo, buen trabajo por todos, un gran esfuerzo !! 👏👏👏👏

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>