Aprenem a cuidar la nostra imatge a les xarxes socials

Durant aquesta setmana, els mediadors de 3r ESO van impartir un taller als alumnes de 1r d´ESO sobre la privacitat a les xarxes socials. En aquest taller es van identificar els principals perills a l´hora d´utilitzar les xarxes socials i com protegir la nostra identitat i informació privada. Els mediadors van aconsellar sobre com utilizar els perfils publics i/o privats i l´us de contrasenyes per bloquejar els seus dispositius, i així evitar patir sexting o grooming.

A més, es va treballar de manera pràctica  l´utilització de Memes i stickers com a eina per fer ciberbullying i les conseqüències que pot tenir tant a nivel personal com de funcionament de grup.

Aquesta activitat formativa esta inclosa dintre dels projectes Internet Segura i #aquiproubullying  que realitzem, impulsats pels Mossos d´Esquadra I el departament d’educació, respectivament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>