1a Conferència del Projecte Terra: El càncer

Dimarts vinent 30 d’octubre farem la primera Conferència del Projecte Terra per als alumnes de batxillerat. La conferència s’emmarca en la Marató de TV3 que enguany tracta el tema del Càncer. La conferència es farà en dos torns, a les 10:00 per als alumnes de 1r de Batxillerat i a les 11:30 per als alumnes de 2n, a la Sala d’Actes del nostre Institut.

LA MARATÓ DE TV3 2018 – EL CÀNCER

PODEM PREVENIR EL CÀNCER?  QUÈ ÉS EL CÀNCER?

El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l’any. Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya,la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s’han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta:1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida.

Cal seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que tindran aquesta malaltia.

En podeu trobar més informació en els següents enllaços:

TripticMaratoCancer

http://www.ccma.cat/tv3/marato/2018/210/

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-marato-de-tv3/la-marato-2018-video-divulgatiu-sobre-el-cancer/video/5785706/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>