Informacions AMPA inici de curs

A l’inici de curs ens posem en contacte amb vosaltres per tal que coneixeu les diferents activitats que realitzem des de l’AMPA.

Us comuniquem que hem convocat reunió informativa d’activitats extraescolars el dimarts 25 de setembre a les 17h a l’Institut, us adjuntem el cartell amb la oferta d’activitats que volem realitzar conjuntament amb l’AMPA de L’INS Aiguaviva.

També us volem informar que aquest curs l’AMPA farà l’entrega dels llibres socialitzats per la tarda al despatx de l’AMPA amb la següent distribució en funció del curs de l’alumna/e, en horari de 16,30 a 18h:

1r ESO: DILLUNS 1 D’OCTUBRE
2n ESO: DIMECRES 3 D’OCTUBRE (ENTRADA RAMBLA UNIÓ)
3R ESO: DIVENDRES 5 D’OCTUBRE (ENTRADA RAMBLA UNIÓ)
4R ESO: DILLUNS 8 D’OCTUBRE

En cas de no poder assistir el dia assignat podeu passar el DIMECRES 10 D’OCTUBRE

Totes les persones que estem a l’AMPA treballem de forma voluntària en la millora de l’Educació de les nostres filles i fills és per això que us demanem de la vostra participació i col·laboració per tal que tot es pugui fer de forma àgil i ràpida.

Requisits per la recollida de llibres:

  • Estar al corrent pagament quota AMPA
  • Haver retornat els llibres del curs passat no es farà entrega dels llibres d’aquest curs si no s’han retornat, en cas de pèrdua o robatori s’haurà d’abonar una penalització de 20€ per cada llibre perdut si està descatalogat o el preu del llibre si és nou.
  • En el cas de que no pugui venir algú de la família i sigui un altre persona s’haurà de portar autorització amb el DNI, nom del tutor/a i el nom del alumne

Salutacions,
AMPA Institut VICENÇ PLANTADA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>