15/10-25/10 Menú de Tardor | -Crema de ceps (mescla de bolets de dimarts a dijous),llagostí i fonoll.
-Carpaccio de peus de borrell, magrana i fruits secs. -Amanida de burrata, escarola, arengada i escabetx. -Salmó, caqui i carbassa -Caneló de bolets amb costelló ibèric, suc de rostit i moniato.
|
29/10-15/11 Menú de Catalunya | -La nostra versió del pa amb tomàquet i fuet.
-Coca d’escalivada amb botifarra d’ou. -Empedrat de mongetes de Sta Pau amb bacallà. -Orada a la sal amb les seves patates. -Cua de bou amb ratafia i parmentier de vainilla. |
19/11-20/12 Menú de Nadal | -Snacks de parmesà
-Cruixent de bacallà i gamba -Dau de Foie. -Brou de nadal. -Rap al pebre verd. -Pollastre amb escamarlans.
|
21/01-31/02 Menú de la Carxofa i el Calçot | -Calçots en tempura.
-Amanida de calçots i romesco. -Crema de carxofa amb cloïsses i pernil. -Turbot amb donostiarra de calçots. -Arròs de carxofes i guatlles. |
04/02-14/02 Menú Espigalls | -Xips d’espigalls amb salsa tàrtara.
-Croquetes d’espigalls. -Trinxat d’espigalls amb cansalada. -Verat amb gambes i espigalls. -Pollastre farcit amb bolets i espigalls. |
18/02-19/02 Menú de Carnaval | -Xatonada.
-Sopa torrada amb mandonguilles. -Les nostres truites. -Botifarra amb seques. -Sardines. |
03/03-13/03 Menú Mèxic | -Totopos.
-Guacamole. -Chile en nogada. -Enchilada de vedella. -Mole Poblano. -Cochinita Pibil. |
17/03-03/04 Menú França | -Souflé de roquefort
-Sopa de ceba. -Ratatouille. -Llenguado meniere. -Coque au Vin. |
07/04-24/04 Menú Jubilé | -A definir. |
28/04-15/05 Menú Auca Sr Esteve | -Cocktel impregnat.
-Xató de Sitges. -Arròs de la Senyora Pepa. -Corball al pebre verd. -Conill a la Royal. |
19/05-22/05 Recuperació | -A definir. |