Menús Pedagògic 2019-2020

15/10-25/10 Menú de Tardor -Crema de ceps (mescla de bolets de dimarts a dijous),llagostí i fonoll.

-Carpaccio de peus de borrell, magrana i fruits secs.

-Amanida de burrata, escarola, arengada i escabetx.

-Salmó, caqui i carbassa

-Caneló de bolets amb costelló ibèric, suc de rostit i moniato.

 

29/10-15/11 Menú de Catalunya -La nostra versió del pa amb tomàquet i fuet.

-Coca d’escalivada amb botifarra d’ou.

-Empedrat de mongetes de Sta Pau amb bacallà.

-Orada a la sal amb les seves patates.

-Cua de bou amb ratafia i parmentier de vainilla.

19/11-20/12 Menú de Nadal -Snacks de parmesà

-Cruixent de bacallà i gamba

-Dau de Foie.

-Brou de nadal.

-Rap al pebre verd.

-Pollastre amb escamarlans.

 

21/01-31/02 Menú de la Carxofa i el Calçot -Calçots en tempura.

-Amanida de calçots i romesco.

-Crema de carxofa amb cloïsses i pernil.

-Turbot amb donostiarra de calçots.

-Arròs de carxofes i guatlles.

04/02-14/02 Menú Espigalls -Xips d’espigalls amb salsa tàrtara.

-Croquetes d’espigalls.

-Trinxat d’espigalls amb cansalada.

-Verat amb gambes i espigalls.

-Pollastre farcit amb bolets i espigalls.

18/02-19/02 Menú de Carnaval -Xatonada.

-Sopa torrada amb mandonguilles.

-Les nostres truites.

-Botifarra amb seques.

-Sardines.

03/03-13/03 Menú Mèxic -Totopos.

-Guacamole.

-Chile en nogada.

-Enchilada de vedella.

-Mole Poblano.

-Cochinita Pibil.

17/03-03/04 Menú França -Souflé de roquefort

-Sopa de ceba.

-Ratatouille.

-Llenguado meniere.

-Coque au Vin.

07/04-24/04 Menú Jubilé -A definir.
28/04-15/05 Menú Auca Sr Esteve -Cocktel impregnat.

-Xató de Sitges.

-Arròs de la Senyora Pepa.

-Corball al pebre verd.

-Conill a la Royal.

19/05-22/05 Recuperació -A definir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>