Solidaritat amb el Claustre de professorat de l’Institut de Vidreres

El dijous 6 de maig a les 14 hores, tant el professorat com l’alumnat de l’Institut La Romànica ens hem sumat a una concentració per mostrar el nostre rebuig a la violència a les aules, i la nostra solidaritat i suport a la professora agredida recentment a l’institut de Vidreres.

El passat 29 d’abril tota la comunitat educativa, un cop més, va quedar trasbalsada quan ens vam assabentar de l’agressió d’un alumne de quart d’ESO a una professora de l’Institut de Vidreres, quan el seu alumnat i la docent es trobaven a dins de l’aula.

Sovint, als centres educatius ens trobem amb una diversitat d’agressions i tensions que afecten el benestar de tots i cadascun dels membres que conformen la comunitat educativa. Malgrat que els fets ocorreguts a Vidreres esdevinguin casos excepcionals, en cap cas s’han d’integrar com a fets normalitzats a les aules.

Les agressions, ja siguin físiques, verbals o materials, es poden percebre com a excepcionals, però hi són presents i sovint no són denunciades. La manca de respecte, la violència verbal i els actes incívics d’alumnes envers el seu professorat és quelcom més habitual del que podria semblar en un primer moment. Per tot això, volent mostrar el nostre recolzament a la companya de l’Institut de Vidreres i el nostre rebuig a qualsevol forma de violència i acte incívic, ens hem sumat a aquesta inciativa per tal de visibilitzar-ho.

Davant de qualsevol tipus d’acte violent, TOLERÀNCIA ZERO!

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>