Se’ns han jubilat!

jubilacio

Gairebé per la porta de darrera han marxat, sense fer soroll i amb molta discreció, dos professors amb solera. Tot i no tenir-ne l’aparença, tots dos se’ns han jubilat!

joan miquel alcon

El Joan Miquel Álvarez, professor del Departament de Física i Química, ja portava un bon grapat d’anys a l’Institut La Romànica.

Discret, potser una mica tímid, amb bon sentit de l’humor, pacient i entregat a la difícil tasca d’ensenyar Física i Química.

Podem dir que se’ns ha jubilat, literalment, per sorpresa.

Joan Miquel, gràcies pel teu mestratge!

 

joan miquel alcon

El Jaume Castel, professor del Departament de Tecnologies des de fa 18 anys i Secretari de l’Institut La Romànica des de fa 15 anys.

Si el volies trobar quan no tenia classe, al despatx de Secretaria segur que el cercaries.

Treballador incansable, amb un sentit de l’humor que desconcertava a qui encara no el coneixia, ha portat els comptes de l’institut sempre amb superàvit, inclús en època de “vaques faques”. Gràcies, Jaume, per aquests anys d’entrega a l’institut i per alegrar-nos la vista amb l’originalitat de les teves corbates.

 

A tots dos, us volem desitjar el millor. Gràcies pels vostres anys de dedicació a l’ensenyament i al nostre institut. Molta sort en els nous camins i possibilitats que la jubilació us ofereix. Gaudiu-la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>