Parlem de feina

Text i fotografia: Jorge Cereijo

Divendres 18 de gener va tenir lloc a la Biblioteca de l’institut la visita de Verónica Fernández, responsable d’Acció Jove, els joves del sindicat Comissions Obreres de Catalunya (CCOO).

Sota el títol ”Parlem de Feina”, Verónica i l’alumnat de primer de Batxillerat d’Economia i Organització d’Empreses van poder parlar sobre la realitat del món laboral, conèixer els drets i deures dels treballadors i treballadores i quines eines poden tenir quan es vulneren.

2 comentaris

  1. Adrián Hernández Navarrete

    Està GENIAL que sindicats facin aquest tipus de xerrades per concienciar a la futura classe treballadora dels seus drets i llibertat. No obstant, em sembla molt negatiu que aquestes xerrades es facin solament als alumnes que estudien Economia i Organització d’Empreses, doncs qualsevol alumne sigui quina sigui la seva especialització ha de saber què és un síndicat, com funciona, com et pot ajudar, a més de conèixer, com he dit abans, dels teus drets i llibertats a l’àmbit treballador, social i educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>