Olimpíada de Biologia de Catalunya

El dissabte 8 de febrer de 2020 va tenir lloc a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona lOlimpíada de Biologia de Catalunya, on un alumne del nostre institut, el Sergi Ortiz Ropero de 2n A de Batxillerat,  va quedar seleccionat dintre dels 20 millors de Catalunya.

L’Olimpíada de Biologia de Catalunya té com a objectiu principal estimular i implicar als estudiants de Batxillerat en el desenvolupament d’aquesta ciència, atès que resulta impossible comprendre la vida, analitzar els seus problemes i plantejar solucions sense un coneixement adequat de les principals qüestions biològiques, per exemple en aspectes com la contaminació ambiental i el canvi climàtic, la biotecnologia, la conservació de la biodiversitat, i el diagnòstic i tractaments de malalties, entre molts altres.

La prova consisteix en una part teòrica, que realitza tot l’alumnat inscrit, i una altra de pràctica, que realitzen només els 20 alumnes finalistes.

Gràcies Sergi per deixar l’institut amb el llistó tant alt!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>