Mascaretes i Medi Ambient.

Els alumnes de 1r d’ESO hem estat aprofundint en una nova problemàtica, social i mediambiental, que ha sorgit arran de l’ús massiu i continuat de les mascaretes per part de la població ciutadana.
Com a deixalla està causant seriosos problemes en el nostre medi ambient generant també un conjunt de factors físics i biològics que afecten el desenvolupament de tots els éssers vius.
Hem realitzat uns cartells publicitaris que manifesten aquests problemes i com solucionar-los amb alternatives i reciclatge.

Amb ells, hem muntat una exposició a la 2a planta del centre per tal de prendre consciència i fer col·lectiva la recerca de solucions que fomentin la mirada, i les accions conseqüents, cap a un planeta sostenible amb cura pel medi ambient i que, alhora, ofereixi benestar social. Desitgem que us agradi i promogui el debat entre tots.

Clica la imatge per veure el PDF dels cartells publicitaris.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>