L’Institut La Romànica explica el seu Projecte Cultural

El passat dilluns 16 de desembre, l’Adrián Ortiz Mera, professor de matemàtiques i responsable del projecte cultural de l’Institut La Romànica, es va reunir amb la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya) per explicar el projecte cultural que s’està duent a terme al centre. Una trobada que va comptar amb la presència i participació de la Sra. Maria Àngels Blasco i Rovira [Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural], la Sra. Cristina Sanchis i Ferrer [Cap del Servei de Promoció i Dinamització)] i la Sra. Rosa Canela Balsebre [Tècnica especialitzada en patrimoni festiu i projectes educatius].
Tot plegat per l’interès que hi ha per analitzar el projecte cultural del nostre centre i estudiar la viabilitat de poder-lo exportar a altres instituts de secundària d’arreu de Catalunya. Els resultats del primer trimestre de les assignatures de Cultura Popular de l’Institut La Romànica han complert totes les expectatives i han superat les fites inicialment previstes amb una doble actuació el passat divendres 13 de desembre [enllaç a la notícia] on, en paraules de ciutadans i ciutadanes de Barberà del Vallès que viuen des de fa dècades aquí, era impensable o impossible que això estigués passant.
Tenim molta feina al davant però no oblidem mai que tot esforç valdrà la pena en veure els resultats del nostre alumnat.

 

1 comentari

  1. Cristina

    Sóc mare d’una alumna de primer que pertany al grup de cultura popular. M’emociona veure la implicació dels nostres nens i nenes. Jo, que sé què és formar part d’una associació i la germanor que d’això es desprèn, estic molt contenta que la meva filla pugui experimentar-ho també. I a tú, Adrià, gràcies per emprendre aquest projecte tan bonic i engrescar-los a participar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>