Les imprescindibles

Les coneixeu, oi?

Elles, sempre hi són.

Són… les IMPRESCINDIBLES!

 

Elles, treballen per a què la resta de la Comunitat Educativa puguem desenvolupar, amb tranquil·litat, les nostres tasques diàries a l’Institut La Romànica.

Consergeria, Secretaria, Servei de Neteja…

 

Com que aquest inici de curs s’han anat produït alguns canvis en el PAS i us en volem informar:

La Marga de Consergeria ha marxat a un altre centre, després de 9 anys amb nosaltres, amb l’objectiu de treballar més a prop de casa.

Marga, tota la comunitat Educativa de l’Institut La Romànica et volem agrair els 9 anys que has estat formant part del nostre equip de Consergeria, duent a terme una tasca imprescindible per al bon funcionament del nostre centre.

I, sobretot, et volem donar les gràcies pel teu somriure!

Però hi ha més canvis. Aquest desembre, la María José de Secretaria se’ns jubila. Ningú ho diria, oi?

La María José Muñoz Garcia la coneixeu prou bé, ja que ha estat treballant com a administrativa a la Secretaria del nostre institut durant els darrers 11 anys, des del mes de maig de 2007.

Les seves companyes la defineixen com una dona molt treballadora, carinyosa, col·laboradora, culte, sensible, discreta, amant de la natura i de la muntanya.

Maria José, tot i què ets una persona molt reservada, aquesta vegada ens has de permetre que et fem aquest humil homenatge, amb el qual, en primer lloc, et volem agrair la teva imprescindible tasca al nostre centre, i també desitjar-te el millor en aquest nou camí que emprendràs en jubilar-te de la feina, i amb el qual se t’obre un gran ventall de possibilitats i de reptes.

Marga i Maria José, molta, molt SORT!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>